Interesse in onze nieuwsbrief?

Tramkade 26 | 5211 VB ‘s-Hertogenbosch | 085 782 6768 | info@albaconcepts.nl

diensten

Door mensen en organisaties in beweging te brengen creëren wij duurzame impact

Strategie & Ontwikkeling 

Wij helpen om duurzaamheid te verankeren in je organisatie. Met een gezamenlijke visie voor ogen stellen wij concrete doelen en prestaties vast. Wij sluiten aan bij wat speelt binnen en buiten de organisatie. Zo wordt duurzaamheid omarmd én gedragen in de dagelijkse praktijk.

Duurzaamheidsstrategie

& implementatie

Gezamenlijk stellen wij realistische doelstellingen, haalbare prestaties en concrete acties vast. Door het toewijzen van verantwoordelijkheden aansluitend bij de praktijk en het monitoren van de voortgang zorgen wij dat de strategie effectief wordt uitgevoerd.  

Europese rapportageverplichting (CSRD)

De Europese rapportageverplichting (CSRD) biedt houvast en een uitgelezen kans om duurzaamheid in de organisatie in te bedden. Wij helpen organisatie om deze kans optimaal te benutten.

Kennisdelen & opleiden

Kennisoverdracht en opleiding is essentieel. Zo verandert duurzaamheid van een specialistisch en technisch onderwerp in iets wat een belangrijke rol speelt in het dagelijkse werk.

onze projecten
kennis en ervaringen

Onze andere
expertises

Wij zijn koploper in procesmanagement en integreren alle facetten van circulariteit om duurzame ambities waar te maken.

Het toevoegen van waarde is essentieel om de transitienaar een circulaire economieécht te laten slagen

Your content goes here. Edit or remove this text

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.