Interesse in onze nieuwsbrief?

Tramkade 26 | 5211 VB 's-Hertogenbosch | 085 782 6768 | info@albaconcepts.nl

nieuws

Kennisclips Circulearning in de bouw!

TRAJECT en Alba Concepts werken samen aan het online kennisplatform Circulearning. De circulaire aanjagers Jim Teunizen en Ivo Vonk ontwikkelen samen met een divers team van experts dit nieuwe online kennisplatform. Het doel van dit kennisplatform is om kennis van experts en deskundigen beschikbaar te maken voor iedereen in de bouw- en vastgoedsector. Architecten, aannemers, adviseurs, installateurs, maar ook ontwikkelaars, inkopers en beleidsmakers komen steeds vaker in aanraking met circulariteit en duurzaamheid. De transitie naar een circulaire bouweconomie is namelijk volop aan de gang. Daarom is het noodzakelijk om het kennisniveau op deze onderwerpen te verhogen.

Door middel van korte kennisclips ben jij in een mum van tijd op de hoogte van de meest relevante kennis en inzichten van experts. Onderwerpen als Circulair ontwerpen, Circulair inkopen en het Meten van Circulariteit, maar ook Circulaire bouwmaterialen, Financiën en relevante wet- en regelgeving komen aan bod.
Er zijn geen vaste lesdagen of verplichte onderdelen. Jij bepaalt waar, wanneer en hoe vaak je de video’s bekijkt. Weet je al voldoende over een bepaald onderwerp? Dan kan je die overslaan. Op deze manier kun jij je eigen leertraject vormgeven. Bovendien is Circulearning neutraal en onafhankelijk, waarbij gebruikt gemaakt wordt van erkende kennis en beproefde methodes.

Naar verwachting zal het kennisplatform Circulearning eind dit jaar online gaan.

We houden je op de hoogte!