Interesse in onze nieuwsbrief?

Tramkade 26 | 5211 VB 's-Hertogenbosch | 085 782 6768 | info@albaconcepts.nl

Over ons

Wij kijken écht anders naar circulariteit. Niet omdat we de wereld willen veranderen, maar omdat de wereld verandert.

Waar het eerder optioneel was, is impactvolle duurzaamheid altijd al de essentie van ons vak. Wij doen niet anders en niets liever. Wij zoeken grenzen op en dwingen onszelf buiten de lijntjes te kleuren. Want daar waar creativiteit nodig is, zit de echte winst. En voor minder doen we het niet.

Daar weten onze klanten ons voor te vinden. Zij weten dat wij geen andere dingen doen, maar juist belangrijke dingen anders doen. Ook wij vergaderen, berekenen en adviseren. Maar wel op ónze manier.

Wij durven duurzaamheid tastbaar te maken en concreet te zijn. Wij wel.

Alba Concepts vertelt je niet wat je wil horen, maar wat je moet horen. In duidelijke taal. Ons team brengt serieuze creativiteit en praktische oplossingen binnen elke discipline en op elk niveau. Door te zijn wie we zijn, maken wij circulariteit tastbaar en concreet.

Bij Alba Concepts vind je mensen die echt verder willen. En altijd verder gaan. Mensen zoals jij.

Als koploper in management en advies integreert Alba Concepts alle facetten van duurzaamheid en circulariteit in het bijzonder om vooruitstrevende ambities te realiseren op organisatie, gebouw- en gebiedsniveau. Veel meer dan enkel vanuit onze expertise, maken wij dus het verschil als systeemdenkers. Wij kijken naar het grote plaatje. Dat zit diepgeworteld in de cultuur van ons bedrijf en in het karakter van individuele teamleden.

De intrinsieke motivatie, gezamenlijke ambitie en no nonsense mentaliteit stellen Alba Concepts in staat om echt waarde toe te voegen en organisaties te helpen écht te verduurzamen.

Alba Concepts is een bureau dat zich onderscheidt door concreet te worden en durft vooruitstrevend en

uitgesproken te zijn. Dit zit in onze werkwijze, maar ook in ons merk. Wij willen blijven verbeteren en duurzaamheid continu opnieuw vormgeven. En dat zie je.

We talk the talk and walk the walk.

Wij dwingen onszelf om anders te kijken naar duurzaamheid, verder te denken dan circulariteit

en systemen opnieuw te definiëren. Alleen zo kunnen we de transities maken die nodig zijn.

Door alle facetten van duurzaamheid te integreren bouwen we degeneratieve processen om in een regeneratief systeem. En herstellen we de balans om echt impact te maken.

Als duurzaamheidsstrategen weten wij dat een holistische (of integrale) benadering nodig is om echt impact te maken. Dus lichten wij alle bedrijfsonderdelen door om te zien waar de duurzaamheidsbijdrages zitten.

Alba concepts is duidelijk. Creatieve oplossingen, zwart op wit. Geen poespas, geen cliché groene

wereldredders. Systeemdenken zit in onze vezels. wij maken duurzaamheid concreet.

Veel meer dan enkel vanuit onze expertise, maken wij dus het verschil als systeemdenkers. Wij kijken naar het grote plaatje. Dat zit diepgeworteld in de cultuur van ons bedrijf en in het karakter van individuele teamleden. Zo maken wij vandaag het verschil voor de generaties van morgen.

Ontstaan

Alba Concepts is opgericht in 2015 door Jim Teunizen en Woud Jansen vanuit het idee dat het anders moest in de vastgoedwereld.

Substantia alba is een verbinding in de hersenen. En verbinden is precies wat Alba Concepts doet. Wij verbinden kennis, ervaring, creativiteit en netwerken om te komen tot nieuwe duurzame leefomgevingen