Interesse in onze nieuwsbrief?

Tramkade 26 | 5211 VB ‘s-Hertogenbosch | 085 782 6768 | info@albaconcepts.nl

diensten

Wij zijn koploper in circulair proces- en projectmanagement. Vanuit uw circulaire ambities integreren wij circulariteit optimaal in het volledige proces- en projectmanagement van eerste initiatief tot sloop. Wij zorgen ervoor dat uw circulaire projectambities worden behaald.

Proces en Project

Wij ontzorgen, begeleiden en adviseren onze opdrachtgevers in hun vraagstukken om circulariteit integraal onderdeel te laten zijn in alle projectfasen. Wij hebben hierin ruime ervaring zowel aan opdrachtnemers- en opdrachtgeverszijde in zowel traditionele als geïntegreerde contractvormen. Onze expertise zit zowel op gebouw-, gebieds- en portefeuilleniveau.

Circulariteit in aanbestedingen voor opdrachtgevers

Hoe vertaalt u circulaire ambities naar een concrete uitvraag? Circulair aanbesteden is een belangrijk sturingsmiddel in de transitie naar een circulaire economie. Ambities worden hier geconcretiseerd naar een circulaire uitvraag waar de markt op wordt gestimuleerd. Concreet, objectief, meetbaar en haalbaar.

Circulariteit in aanbestedingen voor opdrachtnemers

Hoe concretiseert u circulariteit naar een winnende inschrijving? Vanuit onze inhoudelijke expertise op circulariteit kunnen wij opdrachtnemers direct helpen om uw inschrijving integraal en haalbaar circulair te maken.

Circulair proces-management van A tot start realisatie gebouw en gebied

  Circulair procesmanagement is wanneer circulariteit integraal verwerkt is in alle facetten van het project en proces. Van het opstellen van ambities, het schrijven van het circulair programma van eisen tot het definiëren van gunningscriteria en verifiëren op de gestelde prestaties. En dat altijd meetbaar en objectief stuurbaar.

  onze projecten
  kennis en ervaringen

  Onze andere
  expertises

  Het toevoegen van waarde is essentieel om de transitienaar een circulaire economieécht te laten slagen

  Door mensen en organisaties in beweging te brengen creëren wij duurzame impact

  Your content goes here. Edit or remove this text

  Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.